Független.hu

Ember- és környezetvédelmi, internetes napilap

Hány volt kell az egészséghez és hány a gyógyuláshoz?

Posted by Suggestor - 2017. szeptember 19. kedd

Egy orvos – szemészorvos – hét éves, gyógyulásért folytatott küzdelmével kezdődött a történet, amely azzal végződött, hogy megállapította, hogy a beteg sejteknek dupla annyi energiára van szükségük a gyógyuláshoz, mint amennyin az egészséges  sejtek egészségesek maradnak, és hét évi ágyhoz kötöttség után meggyógyította önmagát. Gyógyulásának tanulságait egy könyvben írta meg. ( “Healing Is Voltage: The Handbook.”The Electric Brain – A gyógyulás feszültség kérdése – Kézikönyv – Az elektromos agy)

Dr. Jerry Tennant egy lézeres szemműtétet követően enkefalitiszt (agyvelőgyulladást) kapott. Véleménye szerint egy vírus kerülhetett a leukémiás páciens szaruhártyájáról – a maszkon át – az orrába, onnan pedig az agyába. 1995 novemberében emiatt ott kellett hagynia munkáját, ágyhoz kötött beteg lett, a felgyógyulás reménye nélkül. A legjobb orvosokat kereste föl, hiába. Azt mondták neki, háromféle vírus van az agyában, nem tudnak vele mit kezdeni, sajnálják.

„Akkor már csak két vagy három olyan órám volt naponta, amikor megértettem azt, amit az újságban olvastam. Aztán meg, mint amikor lekapcsolják a villanyt, nem voltam képes semmire. Két vagy három órát voltam képes gondolkodni. Átgondoltam, magamnak kell kitalálnom, hogyan jöjjek rendbe, mert senki nem tud segíteni.”

„Az volt az elképzelésem, hogyha ki tudom találni, hogyan lehet működésre bírni egy sejtet, én meg tudom tenni mindegyikkel, mert – bár különbözőnek látszanak a sejtek, mindegyik hasonló összetevőkből áll, csak különböző a szoftverjük. Elkezdtem sejtbiológiai könyveket olvasni. Volt a könyvekben egy dolog, ami egybecsengett azzal, amit én gondoltam. Az, hogy a sejtek 7.35 és 7.45 pH között működnek.”

„Ebből azt értettem, hogy a pH tulajdonképpen a folyadékban lévő feszültséget jelenti.”.

„A folyadék vagy elektront ad vagy elektront vesz el, a pH-mérőn le lehet olvasni a savasságot is, és a feszültséget is – millivoltban….. A 7.35 pH egyenlő 20 millivolt elektron adással. A 7.45 pH pedig egyenlő 25 millivolttal. A sejtek tehát 20 -25 millivolt környezetre vannak ‘tervezve’.

Belezavar a dologba az, hogyha a sejtmembránon mérjük, mert ott 90 millivolt a feszültség. De a környezetben 20-25 millivolt. A gyógyuláshoz azonban a sejteknek 50 millivoltra van szükségük. Más szóval, a javításhoz, a károsodott sejtek pótlásához, meg kell dupláznunk a normál feszültséget.

Egy japán tudóstól, Dr. Hiroki Nakatanitól – aki az akupunktúrás meridiánok mérésére használta az elektronikát, megkapta a mérőeszközét, és úgy találta, hogy a saját agya 2 és 4 millivolt között működik. Az, hogy megértette,  nincs elegendő feszültség az agyában ahhoz, helyesen működjön, csak megkettőzte az erőfeszítéseit, hogy kitalálja, mit kell tennie.

Krónikus betegség akkor jön létre, ha a szervezet nem képes működő sejteket létrehozni

„Amikor fölismertem, hogy a szervezetünknek energiára van szüksége,…., azután azt is megértettem, hogy a szervezetünk folyamatosan elhasználja önmagát és új sejteket hoz létre a helyükre. A szemünk makulájábn új csapok jönnek létre 18 óránként. A bélfal háromnaponta megújul. A bőrünk maximum hat hetes. A májunk nyolc hetes. Az idegrendszerünk nyolc hónapos.”

„Azt kezdtem el lassacskán fölfogni, hogy krónikus betegség akkor alakul ki, ha elveszítjük működő sejt-gyártó képességünket. Ahhoz, hogy működjön egy sejt, működő mitokondrium kell, de a mitokondrium nem fog működni, ha a sejtmembrán nem működik. Ezt a teljes egységet kell működésre bírni.

A sejtnek négy akkumulátora van. A mitokondrium az egyik közülük. És az összesnek működnie kell.

(Folytatjuk)

Forrás: http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2017/09/17/body-voltage-dictates-health-and-disease.aspx?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.