Független.hu

Ember- és környezetvédelmi, internetes napilap

Az elégtelen energiaellátás az összes krónikus betegség jellemzője – folytatás

Posted by Suggestor - 2017. szeptember 20. szerda

Dióhéjban: az elégtelen feszültség az összes krónikus betegség jellemzője. Ahhoz, hogy meggyógyuljunk, energia, megfelelő feszültség kell. Kell még hozzá a szükséges nyersanyag (tápanyag), hogy új sejteket tudjunk létrehozni és a sejtet károsító anyagokat el tudjuk távolítani amilyen gyorsan csak lehet.

A szervezet ‘akkumulátorai’, energiaellátói:

Tennant szerint szervezetünknek négy fő energiaszolgáltató rendszere van. Ezek közül a legnagyobb az izomrendszer. Az izmaink piezoelektromos módon működnek, ami annyit jelent, hogy amikor működtetjük az izmainkat, elektronok keletkeznek. Kibocsátják az elektront és tárolják is.

Az emberi test négy feltöltő rendszere a következő:

 1. Az izmok a legnagyobb hatásúak az akkumulátorok közül.. Minden szervnek megvan a saját feltöltő rendszere, amelyik a saját izom-akkumulátoráról kapja az energiát, és mindegyik izom-akkumulátor egy akupunktúrás meridiánnak felel meg.
 1. A sejtmembrán, ami foszfolipideknek nevezett zsírokból áll. A sejtmembrán kör alakú képződmény, az elektron vezetésére szolgál, két vezetőt – konduktort – egy, szigetelésre szolgáló  nyúlvány választ el egymástól.
 2. Az ATP gyártó ‘üzem‘. Minden egyes sejtben megtalálható ez az újratölthető akkumulátor, Ha elegendő oxigén áll rendelkezésre, a citromsav ciklusban egységnyi zsírsavból annyi elektron keletkezik, ami képes feltölteni 38 ATP (adenozin trifoszfát) akkumulátort. Ha nem elég az oxigén, csak egy vagy két akkumulátort tud feltölteni. Tehát, ha az oxigénszint csökken, nem működik hatékonyan a rendszer.
 3. A DNS .rendszer

Lényeges eleme még az energiarendszernek a strukturált víz rendszer. A negatív töltésű víz a sejtjeinkben és a sejten közötti szövetekben található. A csapvíz, a H2O a tipikus víz. A strukturált víz viszkózusabb, 10 százalékkal sűrűbb, rendezettebb és lúgosabb, mint a normál víz.

Ez megmagyarázza, miért negatív töltésűek az emberi sejtek. Tennant nem tér ki a strukturált vízre a Mercolának adott interjúban, csak annyit jegyez meg, hogy a napfénynek kitettség strukturálja a vizet az emberi szervezetben.

A krónikus betegségeket tehát az alacsony energiaszint jellemzi. Miért nem töltik fel a szervezetet az akkumulátorok? Egy egész sor tényező gátolhatja.

A legfontosabbak:

A tiroid (pajzsmirigy) hormonok  elégtelensége – A T3 szabályozza a sejtmembrán feszültségét, míg a T2 a mitokondriumokét. Az orvosok nem mérik mindig mind a kettőt.

A fogászati fertőzések. – a meridiánok egy-egy fogon mennek keresztül. A fertőzött fog csökkenti a feszültséget, ami kihat hozzá tartozó szervre is.

A sérülések forradásai szintén gátolják a feszültséget. Tennant saját fejlesztésű Biomodulátorával nyitja meg az energia előtt az utat: három perc kell hozzá.

Az érzelmek – A negatív érzelmek eltorzítják a mágneses mezőt, amitől csökken az energiaszint.  A testünk az érzelmeket mágneses mezőkként tárolja Tennant szerint.

„Ha mágneses mező kerül a szervezet áramköreibe, az blokkolja az elektronok áramlását. Ezért az egyik legfontosabb dolog a krónikus betegségek esetében azonosítani ezeket az emocionális mágneses mezőket.

Tennant úgy szünteti meg a negatív érzelmek mágneses mezőit, hogy erősebb mezőt hoz létre Biomodulátorával.

Forrás: http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2017/09/17/body-voltage-dictates-health-and-disease.aspx?

3 hozzászólás to “Az elégtelen energiaellátás az összes krónikus betegség jellemzője – folytatás”

 1. Suggestor said

  Elnézést, javítom: kimaradt az a szó a szövegből, hogy ‘hiánya’.
  Helyesen így hangzik:. …a testmozgás hiánya és a stressz, a negatív érzelmek betegséget idéznek elő és hátráltatják a gyógyulást.

 2. Azért ez az egész kissé erős a strukturált vizével!

 3. Suggestor said

  Természetesen, lehet vitatkozni a Dr. Tennant által felvázolt mechanizmuson, azon, hogy valóban a feszültség lényeges csökkenése áll-e a betegségek hátterében. Abban azonban egyet kell érteni vele, mert tudományos bizonyítékok támasztják alá, hogy a testmozgás és a stressz, a negatív érzelmek betegséget idéznek elő és hátráltatják a gyógyulást. És megfordítva: a megfelelő mennyiségű és minőségű mozgás gyógyít, ahogyan a stressztől, negatív érzelmektől való megszabadulás is.

  A természetgyógyászat és a kineziológia különféle ágai viszont támogatják azt a felfogást is, hogy az érzelmi stresszt és a forradások – egy korábbi stressz nyomát – alkalmas módszerrel fel lehet oldani.

  Dr. Tennant Biomoduljáról nincsenek információink.

  Mindenesetre, arra kérem a kedves olvasót, ne öntse ki a fürdővízzel együtt a gyereket is.
  És bár ezt csak Dr. Tennant állítja, végül is, ő meggyógyította magát, tehát tudhat valamit.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.